Amerikanske aksjer

Amerikanske aksjer har økt mye i verdi de siste årene. Spesielt tek-aksjer som Facebook, Tesla, Apple og Amazone har blitt populære blannorske investorer. Her er det gode muligheter for svært god avkastning – og det er ikke vanskelig heller. Her skal du få noen tips til hvordan du velger blant de mange amerikanske aksjene på markedet.  

Det første du må gjøre er å velge deg en handelsplattform. Finn en som passer deg, ditt budsjett, din kunnskap og dine forventninger. Videre setter du inn penger på din konto og finner deg et amerikansk selskap. F. Eks kan du velge Apple, og så velger du deg et beløp du ønsker å kjøpe for. Vipps, så har du kjøpt deg din første amerikanske aksje, og nå er det bare å vente på riktig tid for å selge den igjen. For mere informasjon og flere tipps kan du sjekke ut denne linken.  

Noen aksjer å velge mellom   

Nordmenn elsker jo bilene til Tesla. Som en av verdens mest omtalt bilprodusenter er Tesla-aksjene svært populære hos oss nordmenn. Her er det viktig å huske på at aksjene lever sitt eget liv. En Twitter melding fra skaperen Elon Musks, kan få aksjene til å stige i været, eller synke på bare sekunder.  

Det er selvfølgelig mange andre aksjer å velge mellom. Populært på topp for tiden kan du finne Blizzard (Activision Blizzard), Amazon, Apple og Google. Det som er spennende med amerikanske aksjer er at de lever et litt annet liv en aksjene vi kjenner til her hjemme. Her er det stort fokus på innovasjon og de er bare noen tastetrykk unna. Hvis du vil lese mer om amerikanske aksjer kan du lese mer her.