Bli påvirker – spe på økonomien

Når man leser om influencere, eller påvirkere som det etterhvert er begynt å hete, sine eventyrlige liv på Instagram og YouTube, kan det bli fristende å tenke om man selv kan prøve å få en lignende karriere. Hva tjener influencere egentlig penger på, og hvordan kan du bli en av dem? 

trenger man å kunne noe for å bli influencer?

Det kan være vanskelig å vite om man faktisk trenger å kunne noe for å bli influencer. Det er utrolig mange kategorier man kan være influencer i – både interiør, spill, klær. mote og mat,  og mange påvirkere kan leve av det uten å skulle supplere med deltidsjobber eller ha det som sidejobb ved siden av vanlig fulltidsjobb.

tjen penger på noe som de fleste kan eller kan lære seg

Å lage mat er noe av de fleste av oss gjør jevnlig, og noen er helt klart bedre til det enn andre. Hvis du er en av dem som er usedvanlig gode til å lage gourmetmat, dessert, bake brød eller kanskje bare helt alminnelig hverdagsmat kan det være penger å hente. Det du kanskje ikke har tenkt på er å starte en matblogg eller YouTube-kanal med dette som emne for å spe på økonomien. Det finnes aldri noen garantier for å bli suksessfull, men her kan du lese noen gode tips om hvordan du kan lykkes som matblogger.