Et praktisk og stilrent alternativ

Å velge en seng med oppbevaringsmuligheter er perfekt for deg som ønsker orden. Enten det er fordi du ønsker mer oppbevaringsplass eller fordi du har lite plass fra før av, er dette en perfekt mulighet for deg som virkelig ønsker å utnytte plassen.

I det skandinaviske hjem har vi de siste årene blitt mer og mer opptatt av at våre hjem skal være så simple og minimalistiske som mulig. Ved hjelp av en seng med oppbevaringsmuligheter kan du unngå en haug av skap, skuffer og kommoder, og heller utnytte gulvplassen for det den er verdt. Enten det gjelder barnerommet, tenåringsværelse eller «the master bedroom», er disse sengene helt perfekte. Dersom du synes det er for mange muligheter der ute – frykt ikke. Vi skal vise deg våre to favoritter, så ditt valg blir litt lettere.

Messina Furu I Olje I Seng med oppbevaring

Denne lekre furufargede sengen tilbyr fire romslige skuffer under sengen. Sengerammen er laget av lekkert furutre og etterbehandlet med olje, så den virkelig får frem følelsen av det nordiske. Dette er en kvalitetsseng du kan beholde i flere år, og takket være tidløst design er det ingen grunn til at sengen trenger å byttes ut med det første. Denne minimalistiske og praktiske løsning passer perfekt inn på hoved-soverommet i norske hjem. Modellen finnes også i en lekker hvitmaling som fremdeles viser frem furumaterialet.

Malm I Hvit I Seng med oppbevaring

En mer praktisk løsning enn dette skal du lete lenge etter. Med en robust sengeramme gir denne sengen et lekkert og sterkt utrykk, og er seng som vil vare lenge. Denne sengen består av en tykkere sengeramme og høy sengegavl. Med et enkelt rykk kan du heise eller tilte hele madrassen, og det er mer enn nok plass til oppbevaring under sengen. Takket være sengerammens mål på 38 x 155 x 210 cm, vil du få mer enn nok plass til hva enn du måtte ønske. Denne modellen finnes i både hvit og en mørk brun farge, som gjør at den passer perfekt inn, enten du ønsker en mørk eller lys detalj på soverommet.