Festivallivet du må få med deg

(sponsoreret indhold)

Dette er ingen oversikt over festivaler som kommer til sommeren, men en hyllest til musikken og opplevelsene. For du har sikkert opplevd mang en gang at du ikke kunne reise på den ene festivalen etter den andre. Enten på grunn av at du måtte gjøre andre ting, eller ikke hadde råd. Her skal vi se på hvordan du garantert kan få med deg de aller feteste konsertene til sommeren med noen smarte triks.

Kjøp deg en kaffeavtale

Det er litt rart å skulle påstå at du skal kunne dra på festivaler med å bruke enda mer penger. Men har du ikke visst det før nå, er det mange penger å spare på en kaffeavtale. Uansett hvilken bensinstasjon eller kiosk man velger, så finnes det alltid en kaffeavtale. Regner du med å drikke en kopp hver dag, er besparelsen stor. Velger du for eksempel Shell sin, kan du ta med din egen kopp og fylle den opp med gratis kaffe for 199 kroner per år, uansett startdato.

Spar penger med bestemor

Det er alltid lurt å gi litt for å motta noe. Kanskje kan du besøke bestemoren din og hjelpe henne med forskjellige ting som å vaske, bære ut søppel også videre. Dessuten setter hun nok helt klart pris på at du tar deg tid til å prate med henne. Vi skal ikke påstå at du kan få penger for dette, men kanskje er hun snill og sparer sammen med deg. Sett pengene inn på bestemors konto, så passer hun godt på dem for deg.

Lån 10 000 kroner

Det kan være risikofritt å låne penger gratis, men noe må man regne med å betale. Lån 10 000 kroner uforpliktende via maskin eller mobil. Men med lånet i boks, kan du garantert gå festivallivet i møte. For med 10 000 kroner har du råd til både reise, opphold og festivalpass. Husk at det er når du er ung disse sjansene er tilstede. Med et så lite lån vil du garantert ville kose deg. Enten det er på Tons of Rock eller Roskilde! Mulighetene er mange for dem som elsker musikk.

Europa for dine føtter

Har du allerede vært på de fleste festivaler i Norge og Norden, kan du kanskje utvide preferansene dine. London, Praha, Paris, Riga, Ibiza, Frankfurt, Brussel, Genève, Sarajevo, Bucuresti og mange flere. Alle har de utmerkede festivaler med de aller beste opplevelsene.

Gjør det enkelt og kjapt. Bare send inn en søknad via din mobil uten ekstra kostnad. Da vil du straks få de beste tilbudene som passer for et lån på 10 000 kroner uten for vanskelige steg. Tiden er inne for en varm bris over landet og det er klart for festivallivet! Er du med?