Finn nye måter å være mer aktiv i hverdagen

Det er mange grunner til å være mer aktiv i hverdagen, både for den mentale og fysiske helsen vår. Og den gode nyheten er at uansett hva man gjør eller hvor mye man gjør, teller alt man gjør i riktig retning. 

Det å ha fokus på være litt mer aktiv er viktig og det kan være mange mulige løsninger når det kommer til dette. Det viktigste er å finne noe man liker og ikke minst har lyst til å gjøre, for det å ha dårlig samvittighet for noe man burde gjøre, er ikke sunt. Det er mye bedre å finne noe man gleder seg til å gjøre. 

Fordeler ved å være mer aktive 

Det er mange fordeler ved å være fysisk aktiv, og alene det å gå av bussen noen stopp før det man egentlig pleier, er en av de veldig små, men veldig virkningsfulle måtene å endre ting i hverdagen for å bli mer aktiv. 

Det å være aktiv gir oss overskudd, gir oss bedre søvn og ikke minst føles det bare bra både mens og etter at man har vært fysisk aktiv. Og når det kommer til fysisk aktivitet gjelder det virkelig at alt gjelder. Hvis man ikke orker å løpe, er det å gå en tur mer enn bra nok.