Gi hjemmet en helt ny dynamikk

Vi nordmenn har nok aldri vært så mye hjemme som det vi er nå. Derfor er det viktigere enn noen gang at du trives godt i ditt eget hjem. Med sommeren rett rundt hjørnet er det et perfekt tidspunkt for litt dekorering, ommøblering og pynting av hus og leilighet.

Blomster er et perfekt tilbehør til stue, kjøkken, soverom, baderom og terrasse. Det er lite som kan måle seg med en stor, vakker og perfekt bukett med blomster. Finn en bukett eller en type som passer til dine fargekombinasjoner og begynn dekoreringen med det samme.

Dekoreringstips

Inviter sommeren og lyset inn og la plantene dine gro. Her skal du få noen tips til hvordan du kan friske opp et hvert rom i huset ved hjelp av noen planter og blomster.

 • Vinduskarmen:
  Vinduskarmen er det perfekte stedet for en vakker kombinasjon av grønne planter og sesongens blomster. Dersom du har høyere karmer kan du kombinere hengende planter, høye vaser og mindre vaser for å skape en vakker dynamikk i vinduskarmen.
 • Lamper:
  Du leste riktig. Gi nytt og friskt liv til en gammel lampe. Kombiner kunstige-, papir- eller tørkede blomster med grønne planter og la de pynte opp en gammel taklampe. Det er bare å fjerne lampeskjermen og binde de fast så får du en fantastisk dekorasjon over spisebordet.
 • Bilder:
  Gi favorittene dine en mulighet til å skinne på en helt ny måte. Ramm inn favorittene dine i lekre rammer for å la de leve lenger enn bare i sommersesongen. Press dem mellom to glassrammer og behold blomstene som et varig minne i bokhyller eller på veggen.
 • Enkel dekorasjon:
  Kombiner noen enkle små vaser med en større en og la det fryde på nattbordet, lampebordet eller stuebordet. Varier mellom grønne planter og blomster for å skape et vakkert spill når lyset treffer den nye borddekorasjonen.
 • En liten utstilling:
  Lag en vakker dekorasjon og la vaser og potter være det som skaper dynamikk i dekorasjonen. Velg f. Eks kun grønne planter og sett dem i en hylle. Du kan kjøpe nye eller brukte vaser, male egne eller litt av begge deler for å skape et fantastisk liv rundt de grønne plantene.

Uansett hva du skulle foretrekke kan du lese mer om dekorering av blomster her. Vi anbefaler alle å invitere blomster og planter inn i hjemmet denne våren for å gi et friskt pust til et ellers ganske slitent hjemmekontor.