Luksusreiser i Europa

Det er fullt mulig å få luksusopplevelsen i Europa, du skal bare vite akkurat hvor du skal dra. Her kan du lese mer om luksusopplevelser som du kan få med bare en kort flytur eller togtur til kontinentet.

Opplev Antibes med stil

Du har helt sikkert sett bilder fra vakre Syd-Frankrike og tenkt at det er sted for deg, men hvor skal man egentlig dra hvis man vil ha den fulle luksusopplevelsen? Det finnes mange fantastiske slott og hoteller i Syd-Frankrike, men det er bare noen om troner litt over andre når det kommer til historiens sus og luksus. På cap d’Antibes finner du blant annet luksushotellet Hotel du Cap Eden Roc, som eies av Oetker-familien. Det er et av verdens mest luksuriøse og berømte hoteller, og det er virkelig et hotell som gir følelsen av historien om jetset-liv og arvinger.

På Hotel du Cap får du alt det den franske solkysten har å by på hyllet inn i upåklagelig luksus. Det er også et svært privat hotell, hvis du er der som gjest. Det er ikke lov å bade i bassenget hvis man ikke bor på hotellet, og det er svært avgrenset hvor man kan bevege seg på den store eiendommen. Man slipper også kun inn hvis man skal spise eller i baren på hotellet, og selv da har man ikke lov til å gå hvor man vil, med mindre man også har en romnøkkel til et av de luksuriøse rommene. Du er også nesten sikker på å støte inn i en eller annen kjendis. Her bor nemlig verdensstjernene når de besøker idyllen i Antibes.

Filmfestivalen i Berlin på nært hold

Hvis du besøker storbyen Berlin den andre uken i februar, så treffer du midt i den store filmfestivalen i Berlin, Berlinalen. For deg som liker kjendisspotting, er dette stedet å være. Det kan dessuten kombineres med en fantastisk storbyferie i Berlin, som har masse å by på. Hvis du leter etter det perfekte luksusstedet å bo, så er Grand Hyatt Berlin stedet å velge, hvis du vil være tett på kjendisene. Her kan du få rom med utsikt til den røde løperen på den største kinoen i Berlin, og du er garantert å støte inn i alskens filmberømtheter i resepsjonen og restauranten, som er et legendarisk møtested under festivalen.

Finansier luksusreisen

Det er dog ikke alltid finansene strekker helt til når man skal på luksusreise. Derfor kan det være en ide å se på muligheter for lån uten sikkerhet og mikrolån på nettet. Husk å sammenlign flere lån før du eventuelt velger hvilken låneleverandør du vil sende en søknad til.