Miljøvennlig vinterferie

Det er mange måter å feriere mer miljøvennlig på etterhvert som vi er blitt mer og mer miljøbevisste. Nå går det nærmest sport i å finne spennende, kortreiste opplevelser og utstille dem på sosiale medier. Dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting, men en måte å spre miljøbevissthet på til et enda bredere publikum. 

Finn nye opplevelser

Det er utrolig mange måter å feriere på. Det har nærmest blitt en fast tradisjon at vi nordmenn reiser til eksotiske destinasjoner når det begynner å bli kaldt og mørkt ute. Om sommeren er det mange som bruker naturen og de opplevelsesmulighetene vi har i nærområdet, men når temperaturen begynner å nærme seg minusgrader blir fantasien mer og mer innskrenket, og vi lengter mot varmere steder. Sånn trenger det ikke å være.  Her kan du lese om en annen form for vinterferie.

Det finnes mange måter å feriere på

Det er essensielt at vi endrer vår oppfatning av ferie og reise. Ferie trenger ikke å være synonymt med reiser som kun kan nås med fly. Vi kan utvide vårt begrep om ferie og reise ved å finne nye måter å bruke fritiden og den fantastiske naturen vi har her i Norge og nabolandene på. Derfor er det viktig at dette også gjelder om vinteren, selv om vi lengter mot lys og varme. Det kan nemlig være vel så bra å samle på kortreiste, magiske naturopplevelser.