Vet du egentlig hva bil forsikringen din dekker?

Ofte når man kjøper seg en bil forsikring, så kjøper man gjerne en stor pakke, eller den vanlige sammen settningen av bil forsikringer, da de fleste selskaper hvor man kan kjøpe forsikring tilbyr disse pakkene til en langt mer redusert pris enn om man skulle satt den sammen på egen hånd.

Men skulle uhellet være ute så kan det faktisk hende at en slik løsning kommer til å koste deg mer enn hva du først tenkte du sparte ved å kjøpe den billigere løsningen som de anbefalte deg.

Skulle du komme for en ulykke som ikke er i pakken de tilbyr deg, så er det ingen vei tilbake, og du ender opp med å betale både for skaden og for en forsikrings pakke som du egentlig da ender opp med å ikke få brukt i det hele tatt.

Man må så klart gjøre en hel del for arbeid før man velger forsikring, så man vet at man ender opp med den som passer de behovene man selv har best, om du bor i by eller på land.

Hva om du først har vært uheldig?

Skulle du allerede ha vært utfor en ulykke som forsikrings selskapet ikke dekker så kan det være vanskelig å vite hvordan du kan klare å finansiere dette, da det gjerne blir en veldig stor og uforventet utgift som plutselig dukker opp helt ut av det blå.

Et sted å starte for å klare å finansiere dette er ved bruk av bitcoin profit, som kan hjelpe deg med å tjene inn de pengene du trenger fortere enn man skulle trodd!

Hva er det som ikke blir dekket?

Det er store variasjoner fra selskap til selskap, så det er viktig at du leser alt, selv det med liten skrift veldig nøye.
Men det er gjerne  uhell som hærverk som ikke dekkes med mindre du vet hvem som har gjort det. Men selv da så er det vanskelig å få denne typen skader dekket. Dette er jo gjerne også skader som oftere forekommer i byer hvor det er mange folk rundt parkerte biler hele tiden.

Om du låner bilen bort til noen også, vil dessverre det i mange tilfeller ikke være mulig å dekke eventuelle skader, spesielt om det er en person under 23 som kjører, da de er i en høy risiko gruppe for forsikring og dermed ikke blir dekket.